Geen producten (0)
FREE SHIPPING
- 25 %
I Inca tapijten 0 woven rug woven rug woven rug woven rug Inca carpet 0
1 2 3 4 5 6 7
 

Inca Nature Peruvian Handgemaakt Tapijt Blauw

€ 1.259,99 € 944,99 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Inca Nature Peruvian Handgemaakt Tapijt Blauw

Handgemaakte Peruaanse Tapijten Online met alle mooie kleuren, is een kunstwerk op zich
Elke Inca StijlTapijt is Natuurlijk Gekleurd en Dit resulteert in de Meest Levendige Kleuren & Een Uniek Stukje Cultuur. Deze handgeknoopte Inca Peruaanse tapijten zijn meer dan zomaar een vloerkleed, het is een waardevol geschenk aan uzelf voor wie echt wil genieten ..

Ontdek onze collecties met authentieke handgeknoopte Inca tapijten. Onze tapijten worden gegarandeerd een unieke blikvanger in uw interieur! Dit vloerkleed is op voorraad en kunnen wij gelijk na uw bestelling inpakken en versturen

Dit schitterende tapijt toont TOCAPUS (Inca-symbolen).De tocapus zijn Inca symbolen die verband houdt met heraldiek en de genealogie van de belangrijkste
Inca-families.

  • Kleur: warme tinten
  • Herkomst Peru

Deze echte handgemaakte tapijten gemaakt van 100% Zuiver Wol zijn een sieraad in uw woning. Door de mooie volle structuur geeft dit tapijt een warme uitstraling aan uw interieur. wij verkopen de echte originele Inca tapijten uit Peru welke wij u voor een scherpe prijs aanbieden.

Ook voor deze tapijten geldt het recht van retour. Vindt u het tapijt niet mooi ? Geen probleem zie hier de voorwaarden.

 

Ook interessant

€ 1,49 € 1,99
€ 52,66 € 65,82
€ 52,66 € 65,82
Facebook Twitter Pinterest Linkedin