Geen producten (0)

RETOUREN

Het kan altijd gebeuren dat er iets niet volgens verwachting verloopt. Als je klachten hebt over onze service of producten, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Die doe je eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@incadream.nl

IS RETOURNEREN GRATIS?

De kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening

WAT IS HET RETOURTERMIJN?

Wettelijk gezien heb je 14 dagen bedenktijd en mag je aankopen zonder opgaaf van redenen terugsturen. Wij willen je echter graag wat langer de tijd geven en hebben de bedenktijd verlengd naar 30 dagen.

Binnen deze 30 dagen dien je op een van de hierboven beschreven methoden aan ons kenbaar te maken dat je producten wilt retourneren en/of de koop wilt herroepen.

WANNEER ONTVANG IK MIJN GELD TERUG?

Na ontvangst van je retour proberen we het pakket binnen enkele werkdagen te controleren op schade en volledigheid. Wanneer je retour in goede orde is ontvangen, krijg je automatisch bericht en kun je het geld binnen enkele werkdagen op je rekening verwachten. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij zullen altijd met dezelfde betaalmethode terugbetalen als waarmee de aankoop is gedaan.

Wanneer het artikel niet meer aan de retourvoorwaarden voldoet, nemen we contact met je op om tot een oplossing te komen

KAN IK ARTIKELEN OOK RUILEN?

Ruilen is eigenlijk hetzelfde als jouw artikel retourneren en een nieuw artikel bestellen. Hiervoor gelden dus ook de retourvoorwaarden..

WAT IS HET RETOURADRES VAN INCADREAM?

Ons retouradres is: 

  • Yuliett Castro
  • Casas Novas 23
  • post code 43414
  • Staat : Lilla
  • Land: Spanje
Facebook Twitter Pinterest Linkedin