Geen producten (0)

Shaman tas

ook wel bekend als een medicijnzakje of amuletzakje, is een klein buideltje of zakje dat wordt gebruikt door sjamanen en andere spirituele beoefenaars in verschillende culturen over de hele wereld. Deze zakjes worden vaak gebruikt om belangrijke spirituele voorwerpen, kruiden, edelstenen, of andere items te bewaren die worden gezien als beschermend, genezend, of krachtverhogend.

Het sjamanen tasje kan worden gedragen rond de nek, aan een riem, of op een andere manier dicht bij het lichaam worden gehouden. Het kan worden gebruikt tijdens ceremonies, rituelen, of dagelijkse praktijken om de drager te helpen bij spirituele reizen, genezing, bescherming, of om verbinding te maken met de spirituele wereld.

De inhoud van een sjamanen tasje kan sterk variëren, afhankelijk van de individuele praktijk, traditie, of persoonlijke voorkeuren van de sjamaan. Vaak worden items zoals geneeskrachtige kruiden, edelstenen, veren, botfragmenten, symbolen, of andere voorwerpen die belangrijk zijn voor de persoonlijke spirituele praktijk van de sjamaan in het tasje bewaard.

Geen producten (0)
Sorteer op:  

- 20%
Vintage Textile Pouches Magical pouch to store all your medicines, crystals,…
€ 80,76 € 64,61
- 20%
Vintage Textile Pouches Magical pouch to store all your medicines, crystals,…
€ 80,76 € 64,61
- 20%
Ceremoniel despacho bag Magical pouch to store all your medicines, crystals,…
€ 67,02 € 53,62
- 20%
Ritueel pago tasje Magical pouch to store all your medicines, crystals,…
€ 67,02 € 53,62
Facebook Twitter Pinterest Linkedin