Geen producten (0)

ALPACA OSLI

THEO EN JET VAN KESSEL
HELMONDSEWEG 109A
5751 PH  DEURNE
TEL: 06-46632194
 EMAIL: INFO@ALPACA-OSLI.NL

ALPACA INTERNATIONAL

Alpaca International is een fokkerij van hoogkwalitatieve alpaca's. De fokkerij bestaat uit meerdere fokgroepen in allerlei kleuren.  Ons doel in de fokkerij is een alpaca te fokken waarbij zowel de dieren als de vachten een hoge marktwaarde hebben om zo een duurzame sector op te kunnen bouwen.
 

ALPACA MUNDO

 

 

 

 

ALPACAMUNDO 

Alpaca fokkerij Alpacamundo zet zich, met een selectief fokbeleid, in om zo gezond mogelijke dieren te fokken met een zo fijn mogelijke wol.
 
   

 

 

http://www.astropsychologie.nl

AstroPsychologie vertelt je wie je bent aan de hand van je verjaardag. Voer je verjaardag in, of die van een kennis, en vind uit wie je bent!

 

 

 Bamby Alpaca Farm                                                                                . 

Website van Bamby Alpaca Farm 

www.alpaca.jouwpagina.be

 

www.sjamaan.nl

Sjamanistische spirit healing is één van de healing modules van sjamaan.nl Trancereizen door andere realiteiten op weg naar healing! Ontdek de healer in jou in zes avontuurlijke bijeenkomsten.   healingmethodes Op reis door de wereld met als doel...


 

http://www.searchingdeer.nl/

Searching Deer is een Nederlandse sjamaan. Hij woont in Groningen. Hij is door verschillende sjamanen geïnitieerd waaronder de Hongaarse Joska Soos, maraboe Mohammed Bath uit Afrika en de Doekoen van Mengwi op Bali. Verder kreeg hij onderricht aan verschillende esoterische scholen zoals die van de Rozenkruisers, Gurdieff en de Arkanaschool. Rimpoche Tarthan Tulku, Rimpoche Pal den Pavo en Mantak Chia waren zijn leraren. Searching Deer wordt gezien als een der weinige echte Nederlandse sjamanen.

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Pinterest Linkedin